Astro van de liefde: 2018 zomer van de Maagd

Astro van de liefde: 2018 zomer van de Maagd

De liefhebbende maagd

Je komt op een kleine wolk. Je raakt de zevende hemel aan ... Tot zover om je te vertellen dat je deze zomer niet moet vergeten. Geluk, delen, vriendelijkheid en medeplichtigheid zullen op het rendez-vous zijn.

Voor velen van jullie zal het een belangrijke periode zijn dat je de "grote sprong" zult maken. Het gaat om een ​​huwelijk, de komst van een kind, een aankoop van onroerend goed. Hoe dan ook, je zult verrukt zijn!

In de echtelijke crisis

Het zal een belangrijke tijd zijn die de rest van je relatie bepaalt. Sterke planetaire influxen zullen je lucht verlichten. Onder dergelijke bescherming is het aan jou om te spelen en je relatie een tweede kans te geven.

Als je jezelf de middelen geeft om jezelf te vinden, wordt je situatie alleen maar beter. Anders leiden de sterren je op een ander sentimenteel pad.

De alleenstaande maagd deze zomer

Het zal de zomer zijn om elkaar te ontmoeten en liefde te vinden. Geef jezelf alle kansen om het te vinden. Dus, wat er ook gebeurt tijdens uw vakantie, zeg ja tegen uitstapjes en uitnodigingen.

Word een actrice van je leven en vooral open voor liefde. Het is een geweldige zomer die op je wacht, dus verwacht iets te leven dat je leven zal veranderen.

Het juiste teken voor de Maagd

Een schorpioen of een stier.

Om te vermijden:

Een inwoner van Kreeft.

Sekse-affiniteiten voor Maagd

Wees gepassioneerd door een Steenbok.

Verveling zal je winnen met een Waterman.

Gunstige periode

augustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5